Openingstijden
Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag*: 10:00 – 17:00
*Elke 1e zondag van de maand
Adres- en contactgegevens
Aldenhuijsen Slaapadviescentrum
Leeuwenstein 3
2627 AM Delft

Telefoon: (015) 205 2006
Email: delft@aldenhuijsenbedden.nl
Naar routebeschrijving
Amsterdam
Breda
Delft
Duiven
Emmen
Rotterdam
Uden
Utrecht
Aldenhuijsen slaapadviescentrum - Leeuwenstein 3 Delft - Complete collectie aanwezig
Aldenhuijsen slaapstudio - Beperkt assortiment aanwezig

Slaapadviescentrum

Wilt u aan den lijve ervaren hoe écht slaapcomfort voelt? Zoekt u een slaapsysteem dat 100% is afgestemd op uw lichaam, uw slaapprofiel en uw persoonlijke wensen? Staat uitgebreid persoonlijk advies van een slaapexpert al tijden op uw verlanglijstje? Dan bent u meer dan welkom in ons slaapadviescentrum.


Slaapcomfort en gemak zelf ervaren

In ons slaapadviescentrum ervaart u zelf wat een slaapsysteem van Aldenhuijsen onderscheidt van een gewoon bed. U ontdekt wat wij bedoelen met slaapcomfort en gemak. U kunt er niet alleen proefliggen en een slaapscan ondergaan, maar ook alle slimme opties met eigen ogen bekijken. Zoals de instelbare in- en uitstaphoogte, de automatische in- en uitstapverlichting en de deelbare tweepersoons bedden op wieltjes. 

Persoonlijk advies en maatwerk 
Een slaapsysteem van Aldenhuijsen is maatwerk. Daarom nemen we graag alle tijd om uw wensen te vertalen in een persoonlijk advies op maat. Wilt u wachttijden voorkomen? Maak dan van tevoren een afspraak. Bel 0800 400 1010 en wij reserveren graag tijd voor u bij een van onze adviseurs. 

Kosteloos ophalen en thuisbrengen
Heeft u niet de beschikking over vervoer? Wij komen u graag thuis ophalen en brengen u ook veilig weer thuis. Dat doen we kosteloos, als service van de zaak. 

Goed bereikbaar en toegankelijk
Het slaapadviescentrum is gelegen aan de woonboulevard Leeuw&stein in Delft en is zeer goed bereikbaar. Met de auto neemt u vanaf de A13 de afslag Delft-Zuid om ons te bereiken. U parkeert gemakkelijk op een van de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur.  

Het slaapadviescentrum is voor iedereen toegankelijk. Heeft u een wandel- of kinderwagen, rolstoel of rollator bij u? Dit is geen probleem. Het slaapadviescentrum is ruim opgezet zodat u zonder zorgen door de winkel beweegt en de collectie van Aldenhuijsen kunt ontdekken.

Kom eens langs in ons slaapadviescentrum in Delft en overtuig uzelf! U kunt hier ons grootste assortiment slaapsystemen bekijken. Parkeren is gratis.

De Aldenhuijsen Slaapscan

Bewezen slaapcomfort

In 5 minuten een eersteklas nachtrust? Het kan met de Aldenhuijsen Slaapscan. Dit slimme stukje technologie analyseert uw slaaphouding, met een persoonlijk slaapprofiel als resultaat. Want meten is weten. Zo kunnen onze slaapspecialisten een oplossing adviseren die écht op maat gemaakt is.
scan
1. Gegevens verzamelen
Eerst vult onze slaapexpert uw persoonlijke gegevens en voorkeuren in.
scan
2. Lichaamsscan
Daarna wordt er een uitgebreide scan van uw lichaam gemaakt.
scan
3. Resultaat op maat
De uitslagen van de scan zorgen voor een ultiem slaapcomfort.
scan
4. Direct ervaren
Het testbed wordt ingesteld op uw persoonlijke slaapprofiel. Zo ervaart u direct het verschil!

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Victor Bouman Klant contact center

Wij hebben verstand van zowel bedden als het menselijk lichaam.

Maak een afspraak