Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Seniorenbedden

Een seniorenbed: heerlijke nachtrust voor nu en later

Tijdens het ouder worden verandert er veel. Zo ook het slapen. En dat terwijl een goede nachtrust ontzettend belangrijk is, op welke leeftijd dan ook. Tijd voor een heerlijk comfortabel seniorenbed zodat u ’s nachts kunt herstellen van de vorige dag, om in de ochtend weer vol energie op te staan. U kunt natuurlijk een tweedehands seniorenbed kopen, maar niets is toch fijner dan in uw eigen frisse bed kruipen? We hebben verschillende (elektrisch verstelbare) senioren ledikanten en boxsprings in de aanbieding. Met accessoires zoals een bedhek past u het bed aan op uw persoonlijke voorkeuren en slaapsituatie.
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Familie Mulder
Familie Mulder

"Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!"

Maak een afspraak
Een bed voor senioren in verschillende afmetingen

Wij krijgen vaak de vraag: wat is de ideale hoogte van een seniorenbed? Daarop is geen eenduidig antwoord te formuleren. De instaphoogte van het seniorenbed is namelijk afhankelijk van uw lichaam, voorkeuren en persoonlijke situatie. Over het algemeen is het zo dat hoge bedden senioren het meest aanspreken. Qua lengte en breedte is er ook veel mogelijk: we hebben zowel 1-persoons als 2-persoons seniorenbedden in ons assortiment in verschillende afmetingen zoals een seniorenbed in 120 x 200, 90 x 200 of 140 x 200 centimeter. 

Deelbare seniorenbedden

Wanneer u ouder wordt, zijn klusjes rondom huis zoals stofzuigen of uw bed opmaken niet meer zo makkelijk als vroeger. Daarom zijn onze seniorenbed deelbaar: u rolt een tweepersoons bed makkelijk uit elkaar. Zo kunt u moeiteloos bij de vloer onder de bedden of de lakens verschonen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed
magazine aanvragen doe de slaaptest afspraak maken