Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Toppers 

Het beste topmatras ontdekt u hier

Een topper is een extra laag bovenop uw matras van ongeveer 5 tot 10 centimeter dik. Zo’n dekmatras verlengt de levensduur van uw kostbare matras door het te behoeden van vocht, vuil en slijtage. Uw bed wordt ook een stukje hoger door de extra laag. Zo’n dun en licht topmatras is makkelijker te verschonen en te keren. Sommige mensen gebruiken een tweepersoons topper om de naad tussen twee losse matrassen te overbruggen. Bovendien bereikt u met een topdekmatras maximaal slaapcomfort: dat is tenslotte het allerbelangrijkste.
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Familie Mulder
Familie Mulder

"Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!"

Maak een afspraak
Wat is een goed topmatras voor uw lichaam?

Een goede topper versterkt de eigenschappen van uw matras. De combinatie van het matras en topmatras maakt dus het verschil. Het beste topdekmatras voor uw lichaam is afhankelijk van de mate van ondersteuning en ventilatie, uw ideale lichaamswarmte en persoonlijke slaapbehoeftes en houding. De fijnste topper voor u is dus heel persoonlijk, maar wij helpen u daar graag bij.

Het beste topdekmatras voor rugklachten

Een goede topper maakt het verschil voor een goede nacht en dag. Het helpt namelijk pijn verminderen waardoor u overdag het beste uit uzelf kunt halen. Bespreek met onze slaapadviseurs welke rugklachten u heeft, zodat zij de meest ideale optie voor u kunnen bepalen.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 – 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed
magazine aanvragen doe de slaaptest afspraak maken