Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Slapen met ischias

Ischias is een veelvoorkomende vorm van rugpijn. De pijn begint veelal in de rug en trekt vervolgens door naar de billen en benen. De zenuw waaruit de pijn ontstaat is de grootste zenuw van het lichaam. De constante druk op de tussenwervelschijven zorgt dat de oorspronkelijke structuur en stevigheid verloren gaan. Via een beschadiging wordt er druk op de zenuwwortel uitgeoefend wat voor een vervelend en branderig gevoel zorgt. Ischias is vaak een vergevorderd stadium van lumbago of een hernia. 

Het beste bed voor ischias

Wanneer u ’s nachts ongemakken ervaart door ischias, dan is het belangrijk om goed advies te krijgen voor een matras dat bij u past. Omdat iedereen uniek is, is het belangrijk dat u goed geholpen wordt bij het uitkiezen van het bed van uw dromen. 
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
José Schmitz
José Schmitz Directeur

"Aldenhuijsen is niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen. Want wie ’s nachts goed slaapt, haalt overdag het beste uit zichzelf"

Maak een afspraak
Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 – 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Gratis levering en vakkundige montage
  • Terugname van uw oude bed
magazine bel ons afspraak