Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Allergieën

Anti-allergie kussen of hoezen nodig? 

Heeft u last van tranende ogen, een loopneus, benauwdheid of verergerd eczeem in de ochtend? Slapen met een allergie, zoals huisstofmijtallergie, kan erg vervelend zijn. Het kiezen van het juiste bedlinnen is in uw geval extra belangrijk. Anti-allergie hoezen creëren een ongunstig klimaat voor allergenen en zijn keer op keer op een hoge temperatuur te wassen. Zo hebben huisstofmijt, bacteriën en schimmels geen kans om binnen te dringen. 
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Familie Mulder
Familie Mulder

"Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!"

Maak een afspraak
De juiste slaapomgeving met allergeendichte hoezen

Een slechte slaapomgeving kan allergieën verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om te slapen met allergieën? Een passende bodem in combinatie met het matras en de topper zorgt voor de basis van een goede slaaphouding. Het juiste kussen, dekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. Met de Aldenhuijsen slaapscan kunnen we dit gedetailleerd in kaart brengen.

3 tips voor slapen met allergieën

1. Gebruik anti allergie bedlinnen 
Anti-allergie kussens, anti-allergie hoezen en ander anti-allergisch bedlinnen blokkeren de allergenen waardoor u minder klachten ervaart.

2. Was beddengoed wekelijks
Was alle lakens, dekens, kussenslopen en andere overtrekken elke week op minstens 60℃. Zorg dat het bedlinnen van goede kwaliteit is.

3. Stofzuig regelmatig
Houd uw slaapkamer goed schoon. Stofzuig regelmatig, ook onder het bed. Dit gaat makkelijker met een deelbaar bed op wieltjes.

 

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 – 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed
magazine aanvragen doe de slaaptest afspraak maken