Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Schouderklachten

Schouderklachten door een verkeerde slaaphouding 

Hoewel schouderklachten ook door overbelasting of verhoogde spierspanning door stress kunnen ontstaan, is een verkeerde slaaphouding een veelvoorkomende oorzaak van schouderpijn. Het belangrijkste is uw matras: deze mag niet te hard zijn. Er moet voldoende ruimte zijn waar uw schouder in kan zakken. Heeft u pijn aan één schouder? Dan slaapt u het best op uw zij aan de kant waar de schouder geen zeer doet. Leg uw onderste arm niet onder uw hoofd, dit knelt de zenuwen naar uw hand, arm en schouder af. Strek uw arm in plaats daarvan uit en leg er een kussen op. Zijn allebei de schouders pijnlijk? Dan kunt u het beste op de rug slapen met uw armen naast uw lichaam.
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Familie Mulder
Familie Mulder

"Eindelijk genieten we weer van een nachtrust zonder klachten!"

Maak een afspraak
De juiste slaapomgeving bij schouderklachten

Een slechte slaapomgeving kan schouderpijn verergeren of zelfs veroorzaken. Maar wat is nu het beste bed om te slapen met schouderklachten? Een passende bodem in combinatie met een matras en de topper zorgt voor de basis van een goede slaapomgeving. Het juiste kussen, dekbed en bedlinnen maken het comfort af.  Onze specialisten helpen u graag een slaapsysteem op maat samen te stellen. Beter slapen begint bij het leren kennen van uw ideale slaaphouding. 

3 tips voor minder schouderklachten

1. Blijf in beweging
Het is belangrijk dat uw pijnlijke schouder in beweging blijft. Door rust te houden kan uw schouder vast komen te zitten.

2. Verander van matras
Uw matras moet voldoende ruimte hebben voor uw schouders. 

3. Pas op met zware tassen
Draag geen tassen die het gewicht ongelijk verdelen over uw schouders, zoals een schoudertas die u over één schouder draagt.Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 – 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed
magazine aanvragen doe de slaaptest afspraak maken