Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden

Privacy statement

Algemeen
Dit privacy statement is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via onze website en in onze winkel.

Uw privacy is een serieuze zaak. Zeker op internet, waar niet altijd even duidelijk is wat wel en niet over u bekend is of wordt. Omdat wij u (in meerdere of mindere mate) vragen om persoonlijke gegevens, vinden wij het belangrijk te laten weten wat er met die informatie gebeurt. Aldenhuijsen Slaapsystemen respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven.

Wij verzoeken u om ons privacybeleid aandachtig door te lezen omdat hierin wordt vermeld op welke wijze en voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verzamelen. Door persoonsgegevens aan ons te verstrekken, verleent u toestemming voor de verwerking en doorgifte van persoonsgegevens zoals omschreven in dit privacy statement. Aldenhuijsen Slaapsystemen is verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van deze verwerkingen.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Aldenhuijsen Bedden gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Aldenhuijsen Bedden geen cookies ontvangt.

Aldenhuijsen Slaapsystemen is te bereiken per e-mail op info@aldenhuijsenbedden.nl.

Registratie persoonsgegevens

Aldenhuijsen Slaapsystemen legt uw gegevens vast als u producten of diensten van ons afneemt. Ook als u gebruik maakt van een van onze kosteloze diensten op de website of uw gegevens achterlaat in onze winkel worden deze bewaard. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in een centraal, elektronisch klantenbestand van Aldenhuijsen Slaapsystemen.

In de volgende situaties registreren wij uw persoonsgegevens;

* In onze winkel en/of op onze stand op beurzen bij het invullen van orderformulieren, aanvraagcouponnen en/of andere formulieren.
* Bij het bezoeken van onze website.
* Bij het invullen van contact- en serviceformulieren op de website.
* Bij de aanmelding voor marketinguitingen vanuit kranten, tijdschriften/magazines, maar ook digitale uitingen zoals nieuwsbrieven, banners, e.d..
* Bij de uitvoering van een aan ons verleende opdracht.
* Bij het invullen van een review voor een aan u geleverd product of een aan u geleverde dienst.
* Als wij uw persoonsgegevens en/of profielinformatie van derde partijen ontvangen, bijvoorbeeld indien u bij deze derde partijen heeft aangegeven informatie over onze producten of diensten te willen ontvangen. In dit geval vermelden wij van wie wij de persoonsgegevens hebben ontvangen bij onze eerste communicatie met u.

 Wij kunnen de volgende informatie vragen en/of registreren over u;

* Geslacht, voornaam, achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres. Onze servers kunnen automatisch bepaalde gegevens registreren, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van uw bezoek aan onze websites, onder meer door gebruik van cookies.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

We kunnen uw gegevens doorgeven aan andere partijen. Dit doen wij enkel wanneer dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Dit kunnen één of meerdere van onderstaand genoemde partijen zijn:
* Bezorgpartners voor bezorgen bij het door u opgegeven adres.
* Montagepartners voor monteren van producten bij u opgegeven adres.
* Leveranciers voor het refereren van orders en eventuele rechtstreekse leveringen.
* Betaalpartners voor de verwerking van betalingen.
* Servicepartners voor mogelijke service en/of reparatie bij u opgegeven adres.
* IT dienstverleners welke ons helpen bij cloud opslag, website onderhoud, verwerking reviews, media- en advertentiediensten, software leveranciers voor een optimale en veilig klantenbeheersysteem.
* Als de wet ons ertoe verplicht delen wij uw klantgegevens met overheidsinstanties.

Gebruik van persoonsgegevens

De grondslag voor het gebruik van uw persoonsgegevens is uw toestemming daarvoor. In het geval van een aan ons verleende opdracht en/of met ons gesloten overeenkomst is de grondslag voor het gebruik van uw persoonsgegevens de noodzakelijkheid voor de juiste uitvoering van die opdracht en/of overeenkomst.

Voor bestaande klanten is de grondslag ons belang om onze klanten aanbiedingen te doen en op de hoogte te houden van onze vergelijkbare producten en diensten in de toekomst.

Uw persoonsgegevens worden door Aldenhuijsen Slaapsystemen gebruikt voor de volgende doeleinden:
1. Om een opdracht uit te voeren,
2. Om u te informeren over de status van uw opdracht,
3. Om uw gestelde vragen te beantwoorden,
4. Voor het meten van de klanttevredenheid,
5. Voor het verbeteren van onze diensten en deze aan te passen aan uw wensen. In dit kader kunnen wij uw persoonsgegevens ook gebruiken voor profileringsdoeleinden.
6. Om u te informeren over lopende en toekomstige activiteiten en aanbiedingen, zowel per post, telefoon of e-mail.
7. Voor het versturen van nieuwsbrieven, zowel elektronisch als per post.
8. Daarnaast worden uw gegevens anoniem gebruikt in managementinformatie en analyses. Met de resultaten hiervan zijn we beter in staat om de klanttevredenheid verder te verhogen en kunnen we onze diensten, producten en website verder verbeteren.
9. Aldenhuijsen Slaapsystemen zal uw gegevens niet beschikbaar stellen aan derden, tenzij dit voor een juiste uitvoering van de opdracht noodzakelijk is en/of tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat.

Telefonische marketingactiviteiten worden altijd ontdubbeld met het bel-me-niet register. Als u een product of dienst afneemt en uw telefoonnummer achterlaat wordt echter geen rekening gehouden met het bel-me-niet register, aangezien er dan een zogenaamde klantrelatie bestaat. Meer informatie over het bel-me-niet register kunt u op de website www.bel-me-niet.nl vinden.

Inzien en wijzigen van uw gegevens

U kunt Aldenhuijsen Slaapsystemen verzoeken om:

* inzage, aanpassing of verwijdering van de persoonsgegevens die Aldenhuijsen Slaapsystemen over u verzamelt.
* beperking van de verwerking van de persoonsgegevens die Aldenhuijsen Slaapsystemen over u verzamelt.
* overdracht van de persoonsgegevens die Aldenhuijsen Slaapsystemen over u verzamelt.

U kunt uw verzoek indienen door een e-mail te sturen naar info@aldenhuijsenbedden.nl. Om uw verzoek te kunnen verwerken vragen we u om onderstaande gegevens:
• Volledige naam
• Adres
• Postcode
• Huisnummer
• Uw verzoek en/of vraag

Waarom we deze gegevens nodig hebben leggen we u graag uit.

We willen u vragen om uw volledige naam, postcode en huisnummer te vermelden in de e-mail. Een correcte schrijfwijze van uw volledige naam is belangrijk voor ons, wellicht staat u meerdere keren in onze systemen. Wat dit inhoudt wordt later toegelicht. Daarnaast bent u vrij om zelf te bepalen of en zo ja welke extra gegevens u geeft.

Waarom willen we deze gegevens weten? Het kan voorkomen dat u meerdere keren in ons systeem staat geregistreerd, wanneer u bijvoorbeeld een formulier via onze website heeft ingevuld en een offerte opgevraagd bij onze adviseur. Hierbij kan het zijn dat uw gegevens net iets anders zijn ingevuld, bijvoorbeeld uw voorletters i.p.v. voornaam of als u gaat verhuizen, uw nieuwe adres i.p.v. uw huidige adres. Als uw gegevens niet volledig hetzelfde zijn, kan het voorkomen dat u meerdere keren in ons systeem staat geregistreerd.

Wij zullen naar registraties van uw persoonsgegevens in ons systeem zoeken. Wij zoeken in onze systemen op basis van de gegevens die u nu aan ons verschaft. Hierbij neemt de kans op een volledig beeld van de bij ons bekende persoonsgegevens toe naarmate u meer gegevens geeft. Het kan dus voorkomen dat niet alle van u bij ons bekende persoonsgegevens worden gevonden omdat we die teveel van elkaar verschillen.

Voor een dergelijk verzoek zullen we u na ontvangst van uw verzoek een bevestigings e-mail sturen. Pas nadat we een bevestiging op deze e-mail hebben ontvangen zullen we uw verzoek verder in behandeling nemen.

Aldenhuijsen Slaapsystemen streeft ernaar om uw verzoek zo snel mogelijk te behandelen, maar zal dit uiterlijk binnen de wettelijk vastgestelde termijn van 1 maand doen. Wanneer we uw verzoek hebben verwerkt zullen we u de benodigde informatie verstrekken. Mocht uw verzoek onverhoopt toch afgewezen worden (dit kan zijn omdat uw verzoek in strijd is met de wet) zullen we u uiteraard een toelichting geven waarom Aldenhuijsen Slaapsystemen uw verzoek niet heeft kunnen verwerken.

De gegevens die u verstrekt worden alleen gebruikt voor het behandelen van uw vraag. Na voltooiing van uw verzoek worden deze gegevens verwijderd.

U heeft recht om indien u dat wenst een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Aldenhuijsen BV
Jagersveld 15
5405 BW Uden
info@aldenhuijsenbedden.nl
Inschrijfnummer KvK: 73424994
BTW-nummer: NL8595.34.285B01

magazine bel ons afspraak