Dé specialist op het gebied van (comfort)bedden
Terug naar overzicht

Hoog laag bedden

Comfortabel liggen in uw eigen hoog laag bed

Heeft u, uw partner of iemand anders die u dierbaar is liggend zorg nodig? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk gemakkelijker. Maar wat is een hoog laag bed nou eigenlijk? Het is een type slaapsysteem dat in hoogte verstelbaar is. Zo hoeft een zorgverlener niet diep te bukken of vanuit een lage positie te tillen. Zo’n bed wordt vaak gebruikt door senioren die langer thuis blijven wonen of mensen met gezondheidsproblemen. Niets is toch zo fijn als langer thuis blijven wonen en in uw eigen bed te slapen? Wij hebben diverse hoog-laag systemen in onze collectie. Onze adviseurs kijken samen met u welk systeem als beste bij uw situatie van toepassing is.
BOXSPRING

Boxsprings

Vrij vertaald een ‘bak met springveren’. Dat is een boxspring. Maar die simpele omschrijving doet dit type bedden totaal geen eer aan. Het merendeel van de hotelgasten slaapt namelijk op zulke luxe bedden, vandaar dat het ook wel een ‘hotelbed’ heet...

Lees meer
LEDIKANT
slapen

Ledikanten

Denk het matras en beddengoed van een ‘gewoon’ bed weg en u houdt de ombouw over. Dit onderdeel staat bekend als ledikant. Een ledikant is een luchtige verschijning, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende soorten uitvoeringen en materialen. De constructie...

Lees meer
slapen
 

Vraag het gratis magazine aan

Laat u inspireren door kennis en ervaring.

Vraag magazine aan
Martijn van den Akker
Martijn van den Akker Supply Chain Coördinator

"Kwaliteit van goede producten en levering met eventuele nazorg, staan hoog bij ons in het vaandel."

Maak een afspraak
Hoog laag boxspring of ledikant

We hebben ledikanten die in hoogte versteld kunnen worden, maar ook speciale (elektrische) hoog laag boxsprings in ons assortiment. Alle bedden zijn in verschillende maten te verkrijgen, zowel in 1- als 2-persoons. De slaapsystemen worden op maat voor u ontworpen, gebaseerd op uw voorkeuren en persoonlijke omstandigheden. Weet u niet goed wat het beste bij u past?  U kunt altijd vrijblijvend advies over een hoog laag bed aanvragen bij onze slaapspecialisten. Zij geven u graag een indicatie van de verschillende in hoogte verstelbare bedden.

Direct advies op maat?

Is uw huidige slaapsituatie aan verbetering toe? Onze vriendelijke medewerkers delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag met u. Laat één van onze ervaren slaapspecialisten u direct adviseren. In alle rust, want we hebben de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van uw huidige slaapsituatie. Aangevuld met uw wensen komen wij tot een advies op maat. Voor nu en later.

Bel: 0800 400 10 10

Aldenhuijsen: niet zomaar een beddenbedrijf, maar de specialist in slapen

  • Al 30 jaar de specialist in slaapsystemen van Nederland
  • Professioneel, persoonlijk en uitgebreid (thuis)advies
  • Voor elk budget de beste oplossing
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Terugname van uw oude bed
magazine bel ons afspraak